info@zeleni-grad.hr 022 332 325

Podjela kartica za podzemne spremnike u Sarajevskoj, ulici Ante Starčevića i Slobodana Macure

U svrhu podizanja razine čistoće javnih površina te primjene novog načina prikupljanja i naplate otpada izvršit će se podjela kartica stanovnicima i korisnicima poslovnih objekata za korištenje podzemnih kontejnera koji su instalirani u ulicama, Sarajevska, Ante Starčevića i Slobodana Macure – obavijestili su iz Zelenog grada.

Kartice će dobiti stanovnici ulica: Ante Starčevića, Blajburških žrtava, Draga, Eugena Kvaternika, Fra Jerolima Milete, Fra Stjepana Zlatovića, Majke Klare Žižić, Perivoj Luje Marune, Sarajevska, Sedam Omelića, Slobodana Macure, Splitski put, Trg Ivana Gorana Kovačića, Vilsonova, Vladimira Nazora, Stjepana Radića(Parni 2-4,Neparni 1-77), Obala Hrvatskemornarice(1-3)

Podjela kartica će se vršiti od utorka, 30. srpnja do petka 2. srpnja u vremenskom razdoblju od 8 do 14. sati i od 17 do 19 sati u prostorijama Zelenog grada Šibenik na adresi Eugena Kvaternika broj 7 (ex prostorije Zelenila).

Svi korisnici koji u navedenom terminu ne podignu kartice mogu preuzeti u sjedištu tvrtke Zeleni grad na adresi Stjepana Radića 100, svakim radnim danom od 8 do 14 sati.